Over ons

Eldad Productions is een onderdeel van Eldad Community. Het is een onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met de zakelijke, administratieve en organisatorische aspecten van de producties van Eldad Community. In de huidige opzet is het een non-profit VOF. Op dit moment omvatten de producties: het Eldad Lab, Eldad Sozo en Uitgeverij Eldad. Alle inhoudelijke aspecten van deze producties worden vormgegeven vanuit Eldad Community.

Eldad productions is een verzameling van een aantal handelsnamen waaronder verschillende activiteiten worden opgezet. De activiteiten van deze bedrijven lopen uiteen van het verzorgen van de financiele afhandeling rondom Sozo en Eldad Lab, tot het vertalen en uitgeven van boeken.

Ons team:

Er zijn drie personen rechtstreeks aan de VOF verbonden: Gerda Keurentjes, Mariëtte van der Maas en Nathan de Vries. Er zijn echter enkele tientallen mensen betrokken bij de inhoudelijke kant.

Contactgegevens

Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen aan: info@eldadproductions.nl of te bellen naar 06 38264119

Postadres:

Doelenstraat 60 6711 AR Ede

Bezoekadres:

We hebben geen bezoekadres, maar als je ons wilt ontmoeten dan kun ons vinden tijdens de zondagochtendsamenkomsten van Eldad in het Marnixcollege in Ede.

Bedrijfsgegevens:

Eldad Productions is een VOF
KVK nummer: 64461343
BTW NR: NL855675937B01
Rekening nummer: NL36 INGB 0007 0650 46